Voor calamiteiten bel (076) 572 96 66

   Home » Asbest saneren Breda

   Asbest laat u saneren door dé specialist in Breda

   KSM Milieu & Infra is uw partner als u op een veilige en verantwoorde manier asbest wilt laten saneren in Breda. Onze ervaren specialisten werken altijd volgens de laatste richtlijnen en regelgevingen, zodat u er zeker van bent dat het asbest in uw gebouw of op uw terrein op een verantwoorde manier wordt verwijderd.

   Asbest laten saneren op een verantwoorde manier, door een expert uit Breda

   Ons bedrijf zorgt ervoor dat de bouwmaterialen waarin asbest is aangetroffen altijd zoveel mogelijk in hun geheel worden verwijderd. Op deze manier is de kans namelijk het kleinst dat er asbestdeeltjes vrijkomen. Deze kleine asbestdeeltjes zijn namelijk gevaarlijk, omdat ze kankerverwekkend kunnen zijn. Daarom is het belangrijk om asbest op de juiste manier te laten saneren uit uw gebouw of van uw terrein in Breda of omgeving. Het is dus van belang dat betonplaten en -blokken en andere bouwmaterialen waarin asbest verwerkt is, in hun geheel verwijderd worden, na grondig onderzoek.

   Interesse in een van onze diensten?

   Vraag vrijblijvend een offerte aan

   Vraag om meer informatie

   Als u asbest op een verantwoorde manier wilt laten saneren uit uw pand of van uw terrein in Breda of omgeving, dan kan dat nogal wat vragen bij u oproepen. Dat begrijpen onze ervaren experts ook. Daarom nemen wij uitgebreid de tijd om uw eventuele vragen te beantwoorden. Bel ons hiervoor op het telefoonnummer (076) 572 96 66.