Voor calamiteiten bel (076) 572 96 66

   Home » Riolering

   Professionele grond- en rioleringswerken in Breda

    

   Grond- en rioleringswerken zijn een belangrijk onderdeel van de ondergrondse infrastructuur, ook in Breda. Deze infrastructuur is weer een belangrijk onderdeel van de weg- en waterbouw. KSM Wegenbouw uit Breda heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgebouwd wat betreft grond- en rioleringswerken. Bij elke opdracht streven wij ernaar om een technisch zo goed mogelijk eindproduct op te leveren dat aan de gestelde milieutechnische eisen voldoet, maar natuurlijk ook aan die van u als opdrachtgever.

   Grond- en rioleringswerken laat u uitvoeren door een ervaren specialist uit Breda

   Omdat wij een grote verantwoordelijkheid nemen bij grond- en rioleringswerken doen wij bij onze opdrachten in de gehele regio Breda geen concessies op de materiaalkeuze en in de uitvoeringswijze. Voor alle technische uitvoeringen willen wij namelijk altijd het beste leveren, van rioleringen met een hemelwaterafvoer tot een gescheiden systeem of infiltratieriool. Het bewaken en toetsen van de behaalde kwaliteit wordt uitvoerig met de opdrachtgever gecommuniceerd. Zo is de opdrachtgever te allen tijde verzekerd dat het werk conform de gewenste eindkwaliteit wordt opgeleverd. Bij onze werkzaamheden is het beperken van CO₂-uitstoot bovendien van groot belang.

   Neem gemakkelijk contact met ons op

   Heeft u behoefte aan een ervaren specialist op het gebied van grond- en rioleringswerken, het liefst bij u uit de buurt in Breda? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Bel naar (076) 572 96 66. Ook als u meer informatie wilt of vragen heeft, kunt u ons telefonisch bereiken. Heeft u asbest in Breda en wilt u dit weg hebben? Laat ons het asbest verwijderen op een verantwoorde manier. Daarnaast wordt ook chroom-6 verwijderd door onze specialisten.

   Interesse in een van onze diensten?

   Vraag vrijblijvend een offerte aan