Voor calamiteiten bel (076) 572 96 66

   Home » Asbestonderzoek

   Interesse in een van onze diensten?

   Particulier en zakelijk

   Duurzaam en maatschappelijk verantwoord

   CO2 reductie

   Een asbestonderzoek laten uitvoeren in Breda

   Wanneer u gebruikmaakt van de ervaren specialisten van KSM Milieu & Infra om een asbestonderzoek te laten uitvoeren, maakt het niet uit waar de asbest in uw gebouw in Breda zit. Of het nu in een schuur, loods, magazijn, berging of ergens anders zit: onze specialisten onderzoeken het voor u. Tijdens het asbestonderzoek inspecteren wij, voor zakelijk en particulier, de plek waar de asbest in uw pand in bijvoorbeeld Breda zit en maken we een asbestinventarisatie om de eventuele risico’s in kaart te brengen. Hierdoor weet u waar u aan toe bent en welke acties u moet ondernemen om veilig in het desbetreffende pand te wonen of werken.

   Een asbestonderzoek laten uitvoeren door een professional uit Breda

   Als u zakelijk of particulier werkzaamheden uitvoert of laat uitvoeren aan een constructie of een bouwwerk, is het nuttig om een asbestinventarisatie uit te laten voeren op uw terrein in Breda of elders. Wij zijn gespecialiseerd in asbest en onderzoeken of er asbest in uw bouwwerk verstopt zit. Door een asbestinventarisatie van dé specialist in Breda weet u als particulier meteen of er schadelijke stoffen in uw pand aanwezig zijn. Onze specialisten voeren een grondig asbestonderzoek uit, om ervoor te zorgen dat u zonder zorgen aan de slag kunt met uw project in Breda. Indien er tijdens het onderzoek naar voren komt dat er sprake is van asbest, dan saneren wij dit voor u, indien u dit wenst. Naast het saneren van asbest, verwijderen wij eventueel ook andere schadelijke stoffen, zoals chroom-6. Tijdens al onze werkzaamheden vinden wij het bovendien belangrijk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen.

   Laat ook een asbestinventarisatie uitvoeren als particulier in Breda

   Wij hebben binnen ons bedrijf een no-nonsense cultuur die onze opdrachtgevers als zeer prettig ervaren. Heeft u last van asbest in Breda en wilt u een asbestonderzoek of een asbestinventarisatie als particulier laten uitvoeren? Neem dan telefonisch contact met ons op via (076) 572 96 66. Ook voor eventuele vragen of voor meer informatie bereikt u ons op dit telefoonnummer.