Voor calamiteiten bel (076) 572 96 66

   Home » Asbest verwijderen Breda

   Interesse in een van onze diensten?

   Particulier en zakelijk

   Duurzaam en maatschappelijk verantwoord

   CO2 reductie

   Laat asbest verwijderen door een specialist uit Breda

   Laat asbest verwijderen door het ervaren bedrijf KSM Milieu & Infra uit Breda. Het verwijderen van asbest doen wij secuur, zonder dat het veel geld kost. Asbest is een verzamelnaam voor zes in de natuur gevormde mineralen met een specifieke vezelstructuur. De stof heeft lang bekend gestaan om een aantal goede eigenschappen: het is sterk, slijtvast, bestand tegen zure stoffen en hoge temperaturen. Bovendien was asbest ook goedkoop. Maar al deze voordelen wegen niet op tegen het feit dat asbest een gevaarlijk materiaal is als het beschadigt, waarna het kankerverwekkend kan zijn. In Nederland zijn veel toegepaste soorten. Wij verwijderen al deze soorten asbest voor uw bedrijf of woning, in de gehele regio Breda.

   Asbest laten verwijderen door een specialist in Breda doet u vanwege de grote risico’s

   Asbestverwijdering moet heel zorgvuldig gebeuren, bijvoorbeeld door een specialist uit Breda. Asbest werd zonder of met een bindmiddel verwerkt tot een grote variatie aan producten. Door het te combineren met een bindmiddel, zoals cement, karton, lijm of gips was asbest eenvoudig te verwerken. Het komt vaak voor dat er in één product twee of drie verschillende soorten asbest aanwezig zijn. In de loop der tijd vindt, door diverse invloeden, aantasting van het bindmiddel plaats en in sommige gevallen vergaat het bindmiddel helemaal. In het verleden zijn asbesthoudende materialen veel gebruikt in gebouwen en woningen. Later werd algemeen bekend dat asbest grote risico’s voor de gezondheid met zich mee kan brengen. Wij helpen u daarom graag met een aantrekkelijk aanbod om asbest te saneren in regio Breda. Wilt u eerst een asbestonderzoek laten uitvoeren om het daarna te laten saneren? Dat doen wij graag voor u! Naast het verwijderen van asbest, kunt u bij ons bedrijf in Breda ook terecht voor bestrating. Behalve asbestverwijdering is het aanleggen van een riolering in Breda of elders ook een van onze werkzaamheden.

   Verschillende soorten asbest laten saneren door de specialist uit Breda

   Er bestaan verschillende soorten asbestmineralen. De spiraalvormige of serpentijnachtige, waaronder chrysotiel (wit asbest), is veruit het meest toegepast. Ook de rechte of amfiboolachtige, waaronder crocidoliet (blauwe asbest) en amosiet (bruine asbest), zijn substantiële hoeveelheden in allerlei producten op de markt gebracht. Bruin en blauw asbest behoren tot de amfiboolgroep die gevaarlijker zijn dan chrysotiel. Onze specialisten zien de verschillen en zorgen ervoor dat asbestverwijdering op de juiste manier gebeurt. Alleen aan de kleur van het ruwe asbest kan men zien tot welke soort het asbest behoort. Wanneer het materiaal verwerkt is, kan dat niet meer. Alleen laboratoriumanalyse kan dan nog uitsluitsel geven.

   Laat uw asbest saneren zonder dat het veel geld kost, door een specialist in Breda

   Onze ervaren medewerkers gaan heel zorgvuldig te werk tijdens de asbestverwijdering voor uw bedrijf of bij uw huis in Breda, zodat de CO₂-uitstoot beperkt wordt. Wilt u een aantrekkelijke offerte om asbest bij u in Breda te laten saneren? Of wilt u meer informatie over asbestverwijdering in Breda? Neem dan contact met ons op en bel naar (076) 572 96 66. Dan maken onze medewerkers een offerte voor het verwijderen van asbest bij uw bedrijf of woning in Breda.