Voor calamiteiten bel (076) 572 96 66

   Home » Bestratingen

   Bestratingen in Breda

   Wanneer u bestratingen in Breda wilt laten leggen, is het van belang om een wegenbouwbedrijf in te huren dat hier veel ervaring mee heeft. Op die manier zorgt u ervoor dat aan al uw wensen voldaan wordt en dat de bestrating er goed uitziet. De medewerkers van KSM Wegenbouw uit Breda hebben jarenlange ervaring met het leggen van bestratingen. Bij bestrating en asfalt staat een hoge kwaliteit bij ons hoog in het vaandel. Of u nu meerdere bestratingen in Breda wilt laten leggen of maar een klein oppervlak: ons wegenbouwbedrijf uit Breda zorgt voor een prachtig eindresultaat.

   Onze bestratingen in Breda worden op een unieke manier aangelegd

   Bij elk afzonderlijk project schrijven wij een uniek plan van aanpak. Belangrijke leidende factoren hierbij zijn onder andere een planning, straatwerkplan en kwaliteitsplan. In het kader van de nieuwste wet- en regelgeving in Nederland, beschikt ons wegenbouwbedrijf in Breda over de modernste middelen voor het machinaal aanbrengen van elementenverharding. Denkt u hierbij aan het machinaal zetten van kantopsluitingen en beton- en straat(bak)stenen. Dit alles wordt mechanisch of anderzijds met vacuüm gedaan. Wilt u voor het bestraten riolering laten leggen? Dit verzorgen wij graag voor u.

   Uw project met het gewenste eindresultaat

   Met ons wegenbouwbedrijf in Breda streven wij ernaar om continu te sturen op het project, in het management en in de uitvoering. Hierbij maken we tevens gebruik van onze CO₂-prestatieladder om de CO₂-uitstoot te beperken. Op deze manier zorgen we ervoor dat we het project binnen de gestelde termijn, maar ook met het gewenste eindresultaat, opleveren. Ook worden de kosten van een project hiermee tot een minimum beperkt. Wij verwijzen u graag naar onze referenties waarin u leest welke projecten er de afgelopen perioden door ons zijn uitgevoerd.

   Interesse in een van onze diensten?

   Vraag vrijblijvend een offerte aan

   Maak gebruik van onze expertises

   Wanneer u ons wegenbouwbedrijf uit Breda inhuurt, verzorgen wij alles op het gebied van bestratingen. Ook op het gebied van het saneren van schadelijke stoffen hebben wij de nodige ervaring. Zo verwijderen wij onder andere Chroom-6. Wilt u bestratingen in Breda laten leggen of gebruikmaken van onze andere diensten? Neem dan contact met ons op via (076) 572 96 66.