Voor calamiteiten bel (076) 572 96 66

   Home » Chroom 6 verwijderen

   Interesse in een van onze diensten?

   Particulier en zakelijk

   Duurzaam en maatschappelijk verantwoord

   CO2 reductie

   Laat Chroom-6 saneren door een expert uit Breda

   Bent u op zoek naar een ervaren bedrijf om bij uw locatie chroom-6 te saneren, en is uw terrein gelegen in Breda of omgeving? KSM Breda heeft jarenlange ervaring met het verwijderen van giftige stoffen, zoals chroom-6. Bij al onze producten en diensten is kwaliteit een belangrijk element. Naast kwaliteit staat natuurlijk ook de veiligheid van onze werknemers en opdrachtgevers voorop.

   Laat ervaren specialisten chroom-6 saneren op uw terrein in Breda

   Wanneer chroom-6 vrijkomt, is dit erg gevaarlijk en zelfs kankerverwekkend. Daarom is het van belang om bij het verwijderen veilig te werken. Om een veilig gebied te creëren, worden er diverse technieken gebruikt om chroom-6 op de juiste manier te saneren op uw terrein in Breda. Het maakt niet uit of het in een loods, appartement, magazijn of berging is. Onze ervaren medewerkers verwijderen de gevaarlijke stoffen snel én goed. We staan  graag voor u klaar om gevaarlijke stoffen zoals asbest te verwijderen. Tevens is er de mogelijkheid voor onderzoek naar asbest.

   Maak gebruik van de expertise van onze medewerkers

   Voor ons is het belangrijk om tijdens werkzaamheden aan het milieu te denken, daarom maakt het beperken van CO₂-uitstoot deel uit van ons beleid. Ook bij andere aspecten van onze dienstverlening, zoals bestrating, wordt hier rekening mee gehouden. Voor meer informatie of bij eventuele vragen over het saneren van chroom-6 neemt u telefonisch contact op met onze medewerkers in Breda via (076) 572 96 66.