Voor calamiteiten bel (076) 572 96 66

   Home » Asbest Breda

   Interesse in een van onze diensten?

   Particulier en zakelijk

   Duurzaam en maatschappelijk verantwoord

   CO2 reductie

   Asbest Breda

   Wanneer u last heeft van asbest in Breda, is dit erg vervelend. Bij het te lang blootstellen aan asbest, kan dit leiden tot kanker of andere schadelijke effecten. KSM Breda heeft veel ervaring wat betreft asbest en weet daarom ook wanneer het schadelijk voor u is. Het maakt niet uit waar asbest zich bevindt. Of het nu in een vrijstaande woning, appartement of een boerderij is: onze specialisten lossen het voor u op.

   Het verwijderen van asbest in Breda

   Asbest kan grote risico’s meebrengen voor uw gezondheid. Als u asbest in Breda wilt verwijderen, dan moet u dit niet zelf doen. Het is belangrijk dat asbest secuur en op een goede, professionele manier verwijderd wordt. Onze medewerkers hebben veel ervaring met asbest en hebben de mogelijkheid om een asbestonderzoek uit te voeren. Op deze manier komt u erachter waar asbest verstopt zit en hoeveel er verwijderd moet worden. Naast het verwijderen van asbest, verwijderen onze specialisten ook chroom 6. Dit is een andere schadelijke stof die kankerverwekkend is wanneer het vrijkomt.

   Wilt u meer informatie?

   Heeft u vragen over asbest in Breda en het verwijderen hiervan? Wilt u meer algemene informatie over asbest of wilt u een offerte aanvragen voor het verwijderen van asbest? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. U bereikt ons door te bellen naar (076) 572 96 66.